bookmark 1 show style1 City date_range 30 July 2022

Moonica Mac

Förra året förtrollade Macen hela stationsplanen på Lilla Björkö i solnedgången med såväl sin närvaro som med sin ljuva stämma. Det gör oss lyckliga ända in i själen att hon kommer tillbaka även i år för vi är övertygade om att hon kommer lyckas i år igen. 

 

Men nu backar vi bandet lite… När vi under vintern 2020 fick en spellista av en kär vän lät det som om Monica Zetterlund återuppstått, eller fått barn med Fleetwood Mac. Det var Moonica Mac som med sina texter och säregna röst trollband oss och hon har sedan dess vart en kär gäst på spellistorna hemma hos oss.

 

2019 släppte hon sitt debutalbum, en uppföljare är på gång och hon har en given plats på den svenska musikscenen. Med textrader lika enkla som träffsäkra visar hon sina lyssnare till det vackra i vemodet. Vi är inte förvånade att Moonica Mac nu är artisten på mångas läppar.

 

Välkommen att förtrollas igen - vi vet att ingen lämnas oberörd som möter Macens varma toner.

 

 

Åldersgräns

18 år, från 13 år i målsmans sällskap.

Vi gillar verkligen barn! Så mycket att vi inför säsongen 2022 fattat beslutet att de inte får följa med på konsertkvällarna på stationsplan med fullt buller och brôt.

 

Konsertbuss

Som ett viktigt steg i vårt hållbarhetsarbete vill vi göra det enkelt för er gäster att ta er ut till oss i sommar på ett hållbart sätt. Därför har vi glädjen att kunna erbjuda busstransport tur och retur inkluderat i biljettpriset från följande orter i Skaraborg:

 

1. Skövde - Stöpen (väg26) - Timmersdala (väg26) - Lilla Björkö

2. Skara - Lundsbrunn - Götene - Lilla Björkö

3. Lidköping - Filsbäck - Källby - Blomberg - Hällekis - Österäng - Lilla Björkö

4. Mariestad - Lilla Björkö

 

Hur då?

När du lagt dina biljetter i varukorgen har du möjligheten att välja till busstransport från någon av ovanstående turer i biljettsystemet. Det går inte att boka till busstransport efter att köpet genomförts och ej utnyttjad bussbiljett kan komma att debiteras. I god tid inför musikupplevelsen kommer du som bokat bussbiljett få mer information om avgångstid. En uppskattad avgångstid är mellan 17:00-18:00 beroende på avgångsort.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information