bookmark 15 shows style1 City date_range 7 October 2022 - 4 December 2022

The Producers

Max Bialystock, en gång kungen av Broadway men numera en misslyckad producent, inser genom sin revisor Leo Bloom att de kan bli rikare genom att producera en riktigt flopp än en succé. De gör allt för att hitta det absolut värsta manuset, sämsta regissören och de mest usla skådespelarna. Den förfärliga föreställningen, Det våras för Hitler, sätts upp och just när paret tror att ingenting kan gå fel så sker någonting mycket oväntat. Det hela blir en fantastiskt rolig komedi skriven av Mel Brooks.

 

Filmen The Producers (Det våras för Hitler) hade premiär 1968, regisserad och skriven av Mel Brooks. 2001 hade musikalversionen premiär på Broadway. The Producers blev en omedelbar succé och är den mest framgångsrika och prisbelönta musikalen någonsin i Broadways historia. Den nominerades till hela tolv Tony Awards- och vann samtliga.

 

Då språket och scenerna i denna föreställning inte är barnanpassade har vi valt att rekommendera föreställningen från 11 år.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information