bookmark 1 show style1 City date_range 27 November 2022

GLENN MILLER ORCHESTRA – Christmas Show 2022

Välkommen att uppleva 2022 års Christmas Show med Glenn Miller Orchestra.

 

Den världsberömda orkestern med det signifikanta orkestersoundet återkommer till FORUM – nu bättre än någonsin! Säcken är packad med låtar ur Glenn Millers fantastiska repertoar samt ett antal senare skrivna musikarrangemang på julmelodier. Om du älskar Glenn Millers musik, att svänga till julklassiker och en väldigt bra show, ja då är detta definitivt showen för dig! 

 

Glenn Miller Orchestra Scandinavia bildades 2010 och spelar med licens från Glenn Miller Productions, Inc., New York, USA.

Orkestern turnerar regelbundet i Sverige, Norge, Danmark och Finland och anses internationellt som den främsta av de fyra orkestrarna i världen med rättigheter att använda Glenn Millers namn och framföra musiken från originalarrangemangen. Orkestern, som utgår från Stockholm, leds av trombonisten Jan Slottenäs och inkluderar flera yngre musiker ur Sveriges jazzelit.

 

Mer info: www.glennmillerorchestra.se

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=9rOBlvEwczQ

Facebook: https://www.facebook.com/GMOScandinavia/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/glennmillerorchestra/

 

THE MILLER SOUND LIVES FOREVER!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information