bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Säsongsbiljett 2022

25-årsjubileum i full frihet!

Sommaren är på antågande och ni kan lita på att vi är rejält sugna och laddade inför vårt 25-årsjubileum med Allsång på Vallarna. Det brukar ju heta att ”efter regn kommer sol” och sällan har väl det uttrycket passat bättre än i år. Efter två år med pandemi och restriktioner blir det nu en vanlig sommar där ni i publiken får sitta så där trångt och härligt tillsammans igen. Äntligen är Allsång på Vallarna tillbaka i full frihet igen!


Med start den 11 juli och under fem sköna måndagskvällar lovar vi bjuda publiken på Vallarna på några av de bästa artisterna som finns i Sverige i den här genren. Vi rivstartar vårt 25-årsjubileum med härlige Hasse Andersson som får sällskap av vår egen Sara Carlsson som blivit en stamgäst genom åren och i år dyker upp vid två tillfällen. Veckorna därefter gästas vi av en härlig blandning med bra spännande artister som David Lindgren, Mona G, Thomas Petersson, Emmi Christensson och Harpo. Vi gästas också av Andreas Sköld som trots att han pausar från revyscenen gärna vill vara med och roa hos oss. Självklart avslutar vi säsongen som vanligt den 8 augusti med trumpetspelande Magnus Johansson. Vi lovar ett härligt program med ett 20-tal artister från både när och fjärran.

En av de viktigaste inslagen i våra allsångskvällar är självklart just allsången. Vi lägger ner mycket tid på att till varje kväll hitta rätt allsånger som ska vara lätta och njutbara att sjunga. För oss är kombinationen av riktigt bra artister tillsammans med skön allsång det som gör våra kvällar så unika.

Årets allsångskvällar leds av programledarna Christina Tellqvist och Bernt Bernt Bengtsson och jag lovar att de kommer ta hand om er väl och bjuda på mycket musikalisk kärlek. 

Varmt välkomna till vår jubileumssommar på Vallarna!

Mats Persson

Producent

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information