bookmark 1 show style1 City date_range 12 August 2022

A musical night out

Utomhus (båt-) konsert med folkkära Tina Leijonberg samt musikaltjärnorna Petter Bjällö, Martin Stokke Mathiesen och Therese Persson. 

 

Konserten arrangeras i samband med Göta Kanals 200-årsfirande. 2022 är det 200 år sedan Göta kanal öppnades för trafik på västra linjen, och 190 år sedan hela Göta kanal stod klar och kunde invigas. 20 års hårt arbete var därmed till ända och båtarna kunde börja segla tvärs över Sverige istället för runt. Vi vill såklart uppmärksamma detta genom att fira längs hela våra 19 mil - från Sjötorp i väst till Mem i öst. 

 

Vi bjuder till ett underhållande och musikaliskt program med glimten i ögat.  

Njut av den unika vyn och lyssna till en spellista med dina favoritlåtar.


EXKLUSIVT ARRANGERAD FÖR SMOFA

 

Tina Leijonberg har bland annat arbetat på olika stora scener runt om i landet. Hon fick sitt genombrott som programledare i Söndagsöppet. Innan dess spelade hon Pilla i TV-serien Tre kronor. Hon har en mångsidig inriktning, har turnerat runt världen med Dr Alban, sjungit jazz, blues, rock och med storband samt i ett flertal musikaler, såsom Grease, Fame, Evita, Annie.  Leijonberg valdes av gruppen Queens medlemmar att spela den kvinnliga huvudrollen i uppsättningen av Queen-musikalen We will rock you på Cirkus i Stockholm. 2021 spelade hon i musikalen Forever Piaf. 

 

Therese Persson är en ung talang inom musikalvärlden. 2021 sjöng hon huvudrollen i europeiska turnén av The music of James Bond and more. 

 

Petter Bjällö är en känd artist i både Tyskland och SverigeEfter avslutad utbildning på Göteborgs Balettakademi fick han sitt första jobb, en ensembleroll i Annie på Göta Lejon i Stockholm. Sedan dess spelade han flera huvudroller.


Martin Stokke Mathiesen studerar kandidatprogrammet i musikal på Göteborgs Högskolan för scen och musik. 2021 fick han det norska Haugestadstipendiet. Han har stått på flertalet norska och svenska teaterscener. 

 

 

Forsviks Bruk Teater Bryggan
(inomhus (Gjuteriet) vid dåligt väder)

 

Välkommen till en av Sveriges äldsta industrihistoriska platser, med en 600 år lång historia. Vid Göta Kanalens äldsta enkelsluss byggde Forsviks Bruk "Gjuteriet" år 1909. Här tillverkades allt från lyktstolpar till jättelika ventiler för städernas vattenverk och produkter för varvsindustrin. 2003 byggdes gjuteriet om och är idag en spännande scen för musik och teater. 

2021 byggdes utomhus-scenen “Teater Bryggan“ med en unik vy över Bottensjön bukten mitt i Forsvik. 

 

Föreställningen spelas på svenska.

Rekommenderad från 6 år.

 

Hemsida
http://www.smofa.se

 

Medverkande

Petter Bjällö

Tina Leijonberg

Martin Stokke Mathiesen

Therese Persson 

  

Arrangör Musik i Forsvik  

Produktionen realiseras med stöd av Smofa - Skaraborgs Musikal- och Filmakademi. 

 

Datum 12 augusti 2022

kl 19:00

Scen Teater Bryggan på Forsviks Bruk, Karlsborg

Längd Cirka 2 tim och 30 min, en paus

Pris Läktare 250-300 kr

Pris Båt 200 kr (specialerbjudande Göta Kanals 200-årsjublieum)

Kontakta oss för grupprabatter (från 10 personer) info@smofa.se

 

För dagsaktuell information om föreställningen se www.smofa.se 

 

Vi håller oss till gällande lag angående covid-19. Vi ser gärna att du kommer till oss med omsorg om dig själv, andra besökare och anställda. Stanna hemma och undvik nära kontakter vid symtom på covid-19. Enskilda rekommenderas att vaccinera sig mot covid-19. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. 

 

Observera att återköp enbart kan ske om du har köpt en avbeställningsförsäkring via Nortic samt om din avbeställning uppnår försäkringsvillkoren. Notera att försäkringsbolaget kräver intyg som stödjer orsaken till avbeställningen. Du kan läsa mer om försäkringen HÄR https://nortic.zendesk.com/hc/sv/articles/360017976318


Observera att Smofa inte säljer egna avbeställningsskydd och därför inte står för avbeställning/ombokning. Om Smofa måste ställa in föreställningar står Smofa självklart för återbetalning eller liknande.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information