bookmark 1 show style1 City date_range 25 July 2022

STRÅF

STRÅF, den sjungande stråkkvartetten i en rörlig, berörande, musisk föreställning!

 

Kvartettens alldeles speciella nisch är att den, samtidigt som den utgör en stråkkvartett också är en vokalkvartett. 

Medlemmarna spelar och sjunger samtidigt. Detta ger en alldeles säregen klangfärg och stämning åt den framförda musiken, en upplevelse av stråkinstrument och sång i en sällsynt symbios. Kropparna, instrumenten och rösterna samtalar med åhörarna och varandra. Poesin virvlar runt i högröstade toner, mystiska sekvenser och klangrikaackord.


Stråfs medlemmar har lång erfarenhet av sceniska musikproduktioner och strävar efter att vara fullt närvarande och lyhörd inför sin publik. Det leder till att gruppen fritt kan interagera och kommunicera med musiken.

 

De fyra medlemmarna i STRÅF utgör såväl en vokalkvartett som en stråkkvartett och presenterar ett musikaliskt landskap med klassiska slagdängor, finstämda visor, dramatisk tango, svängig folkmusik, kära poplåtar och nyskriven konstmusik.

 

Föreställningen spelas på svenska.

Rekommenderad från 0 år.

 

Hemsida:
https://www.straf.se

 

Gruppens medlemmar:

Åsa Johansson violin och sång 
Francis Shaughnessy violin och sång 
Tobias Edvardsson viola och sång 
Sanna Källman cello och sång

 

Arrangör Musik i Forsvik  

Produktionen realiseras med stöd av Smofa - Skaraborgs Musikal- och Filmakademi. 

 

Datum 25 juli 2022

kl 19:00

Scen Forsviks Gjuteri Musik och Teater på Forsviks Bruk, Karlsborg

Längd Cirka 2 tim och 30 min, en paus

Ordinarie Pris 250 kr

Kontakta oss för grupprabatter (från 10 personer) info@smofa.se

 

För dagsaktuell information om föreställningen se www.smofa.se 

 

Vi håller oss till gällande lag angående covid-19. Vi ser gärna att du kommer till oss med omsorg om dig själv, andra besökare och anställda. Stanna hemma och undvik nära kontakter vid symtom på covid-19. Enskilda rekommenderas att vaccinera sig mot covid-19. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. 

 

Observera att återköp enbart kan ske om du har köpt en avbeställningsförsäkring via Nortic samt om din avbeställning uppnår försäkringsvillkoren. Notera att försäkringsbolaget kräver intyg som stödjer orsaken till avbeställningen. Du kan läsa mer om försäkringen HÄR https://nortic.zendesk.com/hc/sv/articles/360017976318


Observera att Smofa inte säljer egna avbeställningsskydd och därför inte står för avbeställning/ombokning. Om Smofa måste ställa in föreställningar står Smofa självklart för återbetalning eller liknande.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information