bookmark 1 show style1 City date_range 18 July 2022

Baskery

Baskery är systrarna Greta, Stella och Sunniva Bondesson. Trion, som tidigare utgjorde tre fjärdedelar av bandet Slaptones, är åter aktuella med ett nytt band, nytt sound!

 

Systrarna har sedan barnsben gått i hård skola för att bli rockstjärnor. Redan tillsammans med sin pappa i bandet "Slaptones" turnerade bandet i väldigt ung ålder frenetiskt och sedan pappa lämnade bandet och namnet byttes ut till BASKERY har det bara ökat genom att bandet vuxit snabbt internationellt. Det har varit svårt att fånga bandet i Sverige då bandet först flyttat ner till Europa för att sen flytta till Nashville och nu till Los Angeles.

 

Baskery has successfully toured all over the world, performing at festivals such as Glastonbury (UK), Shrewsbury Folk Festival (UK), SXSW (US), Colours of Ostrava (CZ), Portland Waterfront Blues Festival (US), California World Fest (US), Four Corners FolkFestival , (US), Winnipeg Folk Festival ( CA), Calgary Folk Festival (CA), Woodford FolkFestival (AUS), Peace and Love (SE), Storsjöyran (SWE), Lowlands (NL), Azkena Rock (ES), Bergen Fest (NOR), Toender (DK). 

 

Föreställningen spelas på svenska/ engelska.

Rekommenderad från 0 år.

 

Hemsidor:
https://baskeryband.com

 

Gruppens medlemmar:

Greta Bondesson - banjitar, drums & vocals

Stella Bondesson - double bass & vocals

Sunniva Bondesson - guitars & vocals

 

Arrangör Musik i Forsvik  

Produktionen realiseras med stöd av Smofa - Skaraborgs Musikal- och Filmakademi. 

 

Datum 18 juli 2022

kl 19:00

Scen Forsviks Gjuteri Musik och Teater på Forsviks Bruk, Karlsborg

Längd Cirka 2 tim och 30 min, en paus

Ordinarie Pris 250 kr

Kontakta oss för grupprabatter (från 10 personer) info@smofa.se

 

För dagsaktuell information om föreställningen se www.smofa.se 

 

Vi håller oss till gällande lag angående covid-19. Vi ser gärna att du kommer till oss med omsorg om dig själv, andra besökare och anställda. Stanna hemma och undvik nära kontakter vid symtom på covid-19. Enskilda rekommenderas att vaccinera sig mot covid-19. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. 

 

Observera att återköp enbart kan ske om du har köpt en avbeställningsförsäkring via Nortic samt om din avbeställning uppnår försäkringsvillkoren. Notera att försäkringsbolaget kräver intyg som stödjer orsaken till avbeställningen. Du kan läsa mer om försäkringen HÄR https://nortic.zendesk.com/hc/sv/articles/360017976318


Observera att Smofa inte säljer egna avbeställningsskydd och därför inte står för avbeställning/ombokning. Om Smofa måste ställa in föreställningar står Smofa självklart för återbetalning eller liknande.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information