bookmark 1 show style1 City date_range 13 July 2022

Mora Träsk

Säg Tigerjakten, Fader Abraham. Klappa händerna och alla vet vad det handlar om. Mora Träsk är lika roligt för dem som upplevde Träsket på 80-talet som för deras barn idag. En barn- och familjeattraktion som vet hur man sätter fart på publiken.   Gör som Träsket – rör på fläsket!


Mora Träsk startade som ett 5-manna-rockband 1971. I början på 80-talet släppte man sitt första barn-album och det stora lyftet kom 1982 i och med sin första TV-serie ”Högtryck med Mora Träsk”.


Välkommen till en fartfylld föreställning för stora och små!

 


Biljettinformation

Föreställningens längd 45 min (ingen paus)

 

Biljettpris Ordinarie 120 SEK (inkl serviceavgift). Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Alla behöver biljett.
Ej återköp av köpta biljetter
.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok & Papper i Askersund via bokhandel.askersund@telia.com eller telefon 0583-71 17 30.

Bra att veta:
Lämna gärna barnvagnen hemma.
Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Garderob obligatorisk. 20 kr (intäkterna går till lokala föreningar i Askersund)


COVID-19 information:

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19 och de åtgärder som föreskrivs av lokla myndligheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkt för evenemanget, vilket kan inkludera, meninte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.


Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information