bookmark 1 show style1 City date_range 8 October 2022

Carbe med gäster (Lotta Engberg, Medea Lindgren)

Pianisten och entertainern David Carbe är tillbaka med den femtonde upplagan av "Carbe med gäster" på Mimers Teater i Kungälv!

 

Höstens konsert gästas av den omåttligt folkkära artisten, programledaren och sångerskan Lotta Engberg samt den mycket duktiga och mångsidiga sångerskan Medea Lindgren.

 

Varmt välkommen på en konsert fylld av musik och glädje -  från vackra ballader till svängig schlager, boogie woogie och rock'n'roll!

 

Lotta Engberg

En av Sveriges absolut mest folkkära och populära artister och programledare. Hon har medverkat i Melodifestivalen 7 gånger, deltagit i Let's Dance, Så ska det låta, Diggiloo, sommarpratat, varit programledare för BingoLotto och samarbetat med artister som Christer Sjögren, Kikki Danielsson och Elisabeth Andréasson. Listan över Lottas meriter kan göras oändligt lång och hon har t.o.m. avbildats på ett frimärke! Sedan 2004 har Lotta varit programledare för "Lotta på Liseberg" som även sänts på TV4 varje sommar sedan 2009. Vi är oerhört glada och stolta över att ha med Lotta i höstens "Carbe med gäster"!

 

Medea Lindgren

En mycket duktig och mångsidig sångerska bosatt i Göteborg. Medea sjunger alltfrån klassisk musik till schlagers och rock. Med sin fantastiska röst och energi imponerar hon på sin publik. När Nanne Grönvall gästade "Carbe med gäster" hösten 2019 var Medea med i kören. Ingen fick så mycket beröm av Nanne efter konserten som Medea! 

 

David Carbe

David Carbe är en pianist och entertainer från Kungälv. Han har hunnit med en hel del under sina 29 år.
Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Charlotte Perrelli, Tommy Nilsson, Nanne Grönvall, Robert Wells, Sonja Aldén och Janne Schaffer samt konceptet ”Carbe med gäster” som gjort succé i många svenska städer.

 

David Carbe Kvartett

David Carbe - piano, sång

Johan Walter - gitarr, sång

Jonatan Hansson - trummor

Simon Johansson - bas

 

www.carbemusik.se

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information