bookmark 1 show style1 City date_range 16 July 2022

Gustaf & Viktor Norén

Gustaf & Viktor Norén återvänder till Grå Gåsen – platsen där de  bjöd tittarna på oförglömliga tolkningar i den senaste säsongen av Så mycket bättre.  

 

– Att komma hem är att minnas. Det är minnen som blåser liv i platser, inte tiden som passerar. Och ju starkare minne desto mer hemma är du. Vi spenderade bara fem dagar på Grå Gåsen förra sommaren men i hjärtat en evighet. En eld som började brinna & som aldrig kommer slockna. Därför är det helt sant när jag säger det: Vi kommer hem till Grå Gåsen i sommar. Vi häller bensin på elden och skapar nya minnen. Tillsammans. Och jag hoppas & tror att ni efter det också alltid kommer komma hem till Grå Gåsen, berättar & Viktor Norén 

 

Fördelat mellan dem båda står decennier av musikalisk erfarenhet, något TV-tittarna på nära håll har fått ta del av under den senaste säsongen av Så mycket bättre, där Gustaf och Viktor Norén hyllades för deras tolkningar. Det råder inget tvivel om att brödernas musikaliska bredd, tillsammans med sina djupa, kärleksfulla och reflekterande personligheter har vunnit svenska folkets hjärtan. Under vintern genomförde de en slutsåld julturné med konserter i bland annat Stockholm, Malmö och Leksand. 

 

Sedan 2019 har Gustaf & Viktor turnérat och släppt musik tillsammans. I ryggen har dom två framgångsrika turnéer och albumen ”Hymns To The Rising Sun” (2020) och "Samlade sånger" (2021) som bland annat innehåller brödernas hyllade tolkningar från Så Mycket Bättre.

 

Pris per biljett: 595 kr

 

Evenemangsbiljetter är inte ändrings- eller avbokningsbara. 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information