bookmark 6 shows style1 City date_range 2 July 2022 - 6 August 2022

Pappa Kapsyl i Dinoparken

Pappa Kapsyl bjuder på en kavalkad av sina allra läskigaste låtar om T-rex, spinosarus, raptor och mosasaurus. Men får barnmusik verkligen låta så farlig? 

 

Välkommen till en fartfylld picknick-show för hela familjen på A World of Dinosaurs - Europas största dinosauriemuseum utanför Kalmar där Youtube-serien "Dinoparken" är inspelad. 

 

”Superkul för både barn och vuxna!”

”Familjens största idol. Fantastisk show och musik.”

”Perfekt mix mellan att vara spännande, läskigt och roligt.”

 

MÅLGRUPP

Föreställningen riktar sig till barnfamiljer med bra musiksmak och humor.

Från ca. 3 år.

 

BRA ATT VETA

Konserten hålls på A World of Dinosaurs på Tingby Gård utanför Kalmar. Spelplatsen är på en utomhuscen vid en stor gräsyta. Det blir picknick-konsert i gröngräset så medtag egen filt och eventuellt stolar om ni föredrar det. Fri placering gäller men tänk på att hålla lämpligt avstånd till nästa sällskap. Det finns en stor gratisparkering för bilar och andra fordon. Barnvagnar får medtagas. Hundar får medtagas om de är kopplade och inte skäller. Toaletter finns. Dryck och snacks kommer att finnas till försäljning. Insläppet börjar en timme innan konserten. Medhavd matsäck är tillåten. 

 

BILJETTER

Alla behöver uppvisa biljett. Barn under 2 år går in gratis. 

 

Entré till A World of Dinosaurs ingår inte i biljettpriset utan löses separat. Konserten är ett fristående evenemang och man behöver inte lösa entré till museet för att gå på konserten och vice versa. Boka biljetter till utställningen här: https://www.nortic.se/dagny/event/31083. Det går även att lösa biljett till museet i entrén vid ankomst. Konserten börjar när museet stänger kl. 17:00.

 

A WORLD OF DINOSAURS

A World of Dinosaururs är Europas största dinosauriemuseum och finns en mil utanför Kalmar. Pappa Kapsyls Youtube-serie ”Dinoparken” är inspelad på A World of Dinosaurs på den tiden då utställningen var utomhus. Idag bor dinosaurierna inomhus. Besök gärna A World of Dinosaurs i samband med konserten. Läs mer på http://aworldofdinosaurs.com

 

OM PAPPA KAPSYL

Pappa Kapsyl gör musik, böcker och föreställningar om dinosaurier för barn. Han driver en populär Youtube-kanal med musikvideor och egenproducerade barnprogram. Pappa Kapsyl är aktuell med nya skivan "Farlig Barnmusik" och boken "Jagad av en T-rex". 

 

http://www.pappakapsyl.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information