bookmark 1 show style1 City date_range 27 August 2022

Karlsborgs Storband med Moa Ljung - Svenska låtar vi gillar

Sveriges största och bästa låter genom tiderna i en samling fylld av svensk musik – klassiska, "nya" och nostalgiska favorithits alla kan - ett urval av Moa Ljung och Karlsobrgs Storband.

 

Många har aldrig lyssnat till ett riktigt storband, men de flesta tycker det låter fantastiskt. Oavsett vad man gillar för musik är det en speciell musikupplevelse med ett helt storband. Karlsborgs Storband kan ge dig denna upplevelse. 


Bandet har en traditionell besättning med fem saxofoner, fyra trumpeter, fyra tromboner, piano, gitarr, bas och trummor.


Karlsborgs storband bildades 1975 som en avknoppning från Karlsborgs musikkår och drivs som en ideell förening. Medlemmarna kommer från Skövde, Hjo och givetvis från Karlsborg. Karlsborgs storband engagerar både gammal som ung. Från tonåringar till glada pensionärer.

 

Föreställningen spelas på svenska.

Rekommenderad från 0 år.

 

Hemsida:
https://karlsborgsstorband.se

 

Arrangör Musik i Forsvik  

Produktionen realiseras med stöd av Smofa - Skaraborgs Musikal- och Filmakademi. 

 

Datum 27 augusti 2022

kl 19:00

Scen Forsviks Gjuteri Musik och Teater på Forsviks Bruk, Karlsborg

Längd Cirka 2 tim och 30 min, en paus

Ordinarie Pris 250 kr

Kontakta oss för grupprabatter (från 10 personer) info@smofa.se

 

För dagsaktuell information om föreställningen se www.smofa.se 

 

Vi håller oss till gällande lag angående covid-19. Vi ser gärna att du kommer till oss med omsorg om dig själv, andra besökare och anställda. Stanna hemma och undvik nära kontakter vid symtom på covid-19. Enskilda rekommenderas att vaccinera sig mot covid-19. Information om hur du vaccinerar dig finns på 1177. 

 

Observera att återköp enbart kan ske om du har köpt en avbeställningsförsäkring via Nortic samt om din avbeställning uppnår försäkringsvillkoren. Notera att försäkringsbolaget kräver intyg som stödjer orsaken till avbeställningen. Du kan läsa mer om försäkringen HÄR https://nortic.zendesk.com/hc/sv/articles/360017976318


Observera att Smofa inte säljer egna avbeställningsskydd och därför inte står för avbeställning/ombokning. Om Smofa måste ställa in föreställningar står Smofa självklart för återbetalning eller liknande.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information