bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Battle of Wisby - Slaget i Mästerby

Notera att du som är medlem i Mästerbys hembyggdsförening eller har Medeltidspass får ett lägre biljettpris.

 

Medlemsskap i Mästerby Hembygdsförening: 150 kr för familj (barn upp till 18 år) och 75 kr enskild medlem. Betalas till swish 123 664 86 12 eller bankgiro 5676-9094 Lägg till namn för vem/vilka betalningen gälller

 

Mästerby änge. Valdemar Atterdag möter på sin marsch mot Visby ett hårdare motstånd än vad han kanske räknat med. Gutarna bjuder till kamp med stålvapen, pilregn och ett halsbrytande mod! Slaget i Mästerby återskapas med hundratals deltagare till fots och häst. Varmt välkommen att själv på plats ta del av en hård kamp i omedelbar närhet till platsen för slaget 1361, med ciceron som guidar igenom slagets viktigaste historiska delar.

Om biljettpriset:

Biljettkategorierna är uppdelade i vuxna och övriga. Till vuxen räknar vi dig som är 23 år eller äldre. Till övriga räknar vi barn från 7 år, studenter, pensionärer och sjukpensionärer.
För dig som redan har ett Medeltidspass (dagspass för torsdagen eller veckopass) eller är medlem i Mästerbys hembygdsförening är priset 120 kr respektive 70 kr.
Biljettpriset för dig som inte har ett Medeltidspass/medlemskap är priset 230 respektive 140 kr, då ingår ett dagspass för den dagen att nyttjas online eller på Medeltidsveckan hela dagen och kvällen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information