bookmark 1 show style1 City date_range Inga föreställningar

Camping Medeltidsveckan 2022 tema Fantasy (inkl. Medeltidspass)

Campa mitt i världens bästa medeltid!

Bo och lev i medeltida idyll eller modern camping i naturskönt område med hela Medeltidsveckan inom promenadavstånd. Medeltidspass för hela veckan ingår!


Campingen öppnar redan vid lunch fredagen den 5 augusti och stänger på söndagen 14 augusti, 2022.

Campingpriset är samma oavsett om du sover en eller alla nätter. Priset är per person, inte per tält.

 

Välkommen till Medeltidsveckans festivalcamping. Här är det ljudligt och ljuvligt på morgonen och kvällen. Lugnet infaller mitt på dagen när solen står som högst. Här finns 30 000 kvadratmeter naturområde att dela på, med goda avstånd och möjligheter att laga mat över öppen eld (under förutsättning att det inte råder eldningsförbud).

 

Med en stadsnära men avskärmad miljö och gemytliga lägerplatser finns alla förutsättningar för en riktigt trevlig vistelse och god chans att träffa nya som gamla vänner.

 

Belägen på Galgberget i norra om Visby finns både Medeltidsveckans moderna och medeltida del av campingen. Du betalar ett fast pris per person, vilket gör att det är lika enkelt att bo själv i enmanstält som i grupp med exempelvis militärtält eller medeltidspaviljong.


Vi ses i augusti på Medeltidsveckan på Gotland 2022 tema fantasy!

Läs mer om Medeltidsveckan på https://medeltidsveckan.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information