bookmark 1 show style1 City date_range 7 August 2022

Medeltidspasset 2022 tema Fantasy (veckopass, hela festivalen)

Välkommen till världens bästa medeltid!


Medeltidsveckan 2022 blir något alldeles extra. 7-14 augusti kan vi uppleva spänning, mystik, fantasi och de nyaste rönen från forskning om Medeltiden. Årets tema är Fantasy, och vi välkomnar alla som älskar medeltiden och sagorna.

Vad är Medeltidspasset?

 

Det är ett entrepass du förköper online och som du byter mot ett fysiskt armband på plats på Gotland i augusti.

 

Medeltidspasset gäller 7/8-14/8 2022 och ger tillträde till Medeltidsveckans upplevelser och platser samt vissa programpunkter. Platsbiljett tillkommer för vissa konserter, föreläsningar, kurser med mera.

 

Medeltidspasset gör att vi kan arrangera festivalen, stödja våra artister och hålla alla ruiner och parker öppna på ett hållbart sätt. Intäkterna går till allt från hyra av toaletter, sophantering, markhyra, publikvärdar, arbetsledning av flera hundra volontärer, anpassning av hela programmet och utveckling av framtidens medeltidsveckor med mera. Hela festivalutbudet för 2022 är inte klart än nu i december för Early Bird-erbjudandet. Sommaren 2021 ingick entré till medeltidsrestauranger, rabatt på Gotlands Museum, alla Medeltidsveckans upplevelseområden och uppvisningsläger med mera! Mer information om Medeltidspasset och Medeltidsveckan kommer när reguljära billjetter släpps. Dagspass släpps närmare festivalen i augusti.

 

Vi ses i augusti på Medeltidsveckan på Gotland 2022 tema fantasy!

Läs mer om Medeltidsveckan på https://medeltidsveckan.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information