bookmark 1 show style1 City date_range 30 March 2022

HÖGLÄSNINGSKVÄLL: Livet, livet, livet

Med medverkande i antologin Körverk för 136 röster, regionförfattare Ami Andersson och förläggare Christian Holzer, Basebo förlag.


I antologin Körverk för 136 röster möter läsaren både etablerade författare och mer okända skribenter. Den gemensamma nämnaren är att texterna handlar om livet i länet sett ur 136 olika, personliga perspektiv. Under kvällen läser flera skribenter sina respektive bidrag. Det handlar om känslor – om glädje och sorg, vemod, förlust, sorg och hisnande lycka – och om platser som har en särskild betydelse för skribenten. Välkommen till en berörande och stämningsfull kväll!

 

Kvällen är ett samarrangemang mellan Litteraturnod Vimmerby, Basebo förlag och Kalmar läns museum.

 

Högläsningskvällen är kopplad till utställningen Hemligheten som är baserad på Jan Nordströms bok med samma namn. Utställningen handlar om psykisk hälsa och vikten av att hitta vår egen plats där vi kan hämta kraft, mod, tröst och fred. Upplev gärna utställningen före eller efter programmet!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information