bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Käglor & Käk Summerparty 2022

Den 1:a och 2:a juli är det dags för Käglor & Käk Summerparty då Käglor & Käk´s bakgård blir en konsertarena med scen, ljud, ljus, bar & matservering. Evenemanget pågår från 18.00 och första artisten står på scen ca 20.00. Enklare matservering kommer att finnas på området.

 

Fredag 1/7 insläpp från 18.00, första artist ca 20.00

 

Thomas Järvheden 

Skivaktuelle Thomas Järvheden är Sveriges roligaste musikartist, (Två ggr korad till landets roligaste komiker).

Ni har sett honom i ”Så ska det låta” och 100-tals andra nöjesprogram men framförallt är det på livescenen han briljerar. Där framför han sina egna humorlåtar blandat med roliga tolkningar av andras hits. Skratta och njut av den unika kombon fantastisk sångröst + sjuka texter!

Thomas släppte nyligen sitt femte album ”Rövåret 2020”. Hans låtar har streamats över 22 miljoner ggr.

PÅ SCENEN:
Thomas Järvheden på sång och gitarr samt en extra kompgitarrist.

 

Jackie´s Stoned

Jackie’s Stoned är coverbandet som får publiken att inte vilja så stilla när hitkavalkaden rullar på.

En kväll med Jackie’s Stoned innehåller hits med bla.  Phil Collins, Peter Gabriel, Lady gaga, Beyonce, Pink Floyd, Orup, Mauro Scocco mfl. 

 

Linda Bengtzing

Melodifestivalen har följt Linda Bengtzing genom hela karriären. Hon blev ett ansikte för svenska folket i Fame Factory 2005, och genomslaget kom samma år när hon tog sig till final i Melodifestivalen med låten ”Alla Flickor”. Året därpå tävlade hon med låten ”Jag Ljuger Så Bra” som av många klassas som en av modern tids största schlagerhits.

Totalt har Linda Bengtzing tävlat i Melodifestivalen hela sex gånger. Men hon har många strängar på sin lyra; hon har varit programledare i TV, tävlat i ”Körslaget”, spelat huvudrollen som Mimi i musikalen RENT på Göta Lejon, turnérat med Diggiloo flertalet gånger och gett ut en barnbok. Ingenting är omöjligt för energiknippet Linda Bengtzing.

 

Lördag 2/7 insläpp från 18.00, första artist ca 20.00JUST NU

Få svenska musiker kan mäta sig med Tomas Ledin när det handlar om allsångs-hits. Med låtar som Sommaren är kort, Hon gör allt för att göra mig lycklig, Sensuella Isabella, Inatt är jag din, Just nu, En del av mitt hjärta och Du kan lita på mig, så är Tomas Ledin en av Sveriges mest folkkära artister någonsin.

JUST NU är Sveriges enda Ledin Tribute och turnerar runt om i Skandinavien på festivaler, nattklubbar, After Beach & After Work. Deras koncept har blivit otroligt väl mottaget av både publik och arrangörer. Bandet har på några år blivit ett av Sveriges mest populära tribute-band och levererar alltid en Ledin-show i toppklass, givetvis med mycket allsång ihop med publiken.


Just Kidding

Just Kidding är bandet som bjuder på fartfylld dansusik varvat med sköna ballader. Bandet är ett party och coverband som spelar dansant musik. Bandet består av Jörgen Gunnarsson Sång, Olle Rodéhn Trummor, Magnus Jönsson Bas och Tobbe Andersson Gitarr. Just Kidding har stått på Laxåiansk mark tidigare och detta lär inte heller bli sista gången.

 

Tredrag

Förra årets succéband från Götebrorg är tillbaka i Laxå. Tredrag är ett av Sveriges mest rutinerade showband, väl kända från sina 1000-tals framträdanden på allt från After-ski scener, After-beach scener till Bingolotto under dom sista 25 åren. 

 

 

Från 18 år

Ev. kan artistuppsättningen förändras med kort varsel p.g.a sjukdom eller annat utom vår kontroll.

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information