bookmark 1 show style1 City date_range 25 February 2022

Tre streck

Tre streck är en stand up-föreställning av och med komikern Melody Farshin. Med sin unika pricksäkerhet och tajming tar hon oss igenom identitetskrisen som uppstår i mötet mellan moderland, fosterland och miljonprogram. Om att hitta innanförskapet i utanförskapet. Och där kanske frågan får ett svar: hur hittar man sin egen väg och sin superkraft när den inre rösten är ens värsta fiende?

Melody Farshin är stand up-komiker och författare. 2018 utkom hon med debutboken Mizeria där hon med ett inifrånperspektiv skildrar en sällan representerad vardag i ett miljonprogramsområde någonstans i Sverige.
2020 sattes Mizeria för första gången upp på scen, i egen dramatisering, specialskriven för Kulturhuset Stadsteatern.

Melody har även under flera år varit konferencier under poesimästerskapet Ortens bästa poet som drevs av föreningen Förenade Förorter mellan 2015–2018.

"Föreställningen är enkel och rolig, och man känner hur befriande det är att samtalet om utanförskapsområden tillförs lite humor".
Jenny Teleman/Kulturnytt

Ett samarbete med Stadsteatern Husby

 

Arrangör: Scenkonst Kalmar

 

-> För bokning av rullstolsplats eller plats åt ledsagare; mejla info@byteatern.se

 

-> Vi följer rådande rekommendationer. Detta evenemang kräver att du kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis. Vaccinationsbeviset visas upp tillsammans med giltig ID-handling i samband med entré. Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se. För mer info se byteatern.se

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information