bookmark 1 show style1 City date_range 23 April 2022

Ljusmålade landskap (Vaccinationsbevis krävs)

Observera att detta evenemang kräver att du kan uppvisa ett giltigt covidbevis för vaccination, ett så kallat vaccinationsbevis. Med ditt vaccinationsbevis visar du på ett enkelt och säkert sätt att du har blivit vaccinerad mot covid-19.

Du visar upp ditt vaccinationsbevis för verifiering vid bokning av biljett/vid entré. Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se.

 

Gislaveds Symfoniorkester
Lisa Ford horn
Michael Weinius tenor
Simon Phipps dirigent
Dan Göransson foto

 

Tillsammans med musikerna tar dirigenten Kim Phipps med oss på en musikalisk upptäcktsfärd: från det finstilt känsliga – till storslaget vårfyrverkeri! Som tenorsolist får vi lyssna till hovsångaren Michael Weinius som bland annat etablerat sig som en av Europas mest eftertraktade och uppskattade tenorer. Lisa Ford är till vardags stämledare och solohornist för hornsektionen i Göteborgssymfonikerna. I foajén visas en fotoutställning med naturmotiv signerad Dan Göransson, fagottist i Gislaveds Symfoniorkester.

 

För abonnemang och handikapplatser kontakta orkesterns biljettelefon - 076-161 41 56. (Telefonen är obemannad, lämna meddelande till telefonsvararen)
Biljetter går att köpa på internet fram till 12.00 konsertdagen. Därefter säljs sista minuten-biljetter i mån av plats i konsertsalens foajé en timme före utsatt konserttid. Observera att biljetter med leverans via brev inte är möjligt vid beställning närmare än en vecka före konsertdatum, likaså gäller detta fakturabetalning/bankgiro. Kortbetalning och leverans via e-post är fortfarande möjligt.
Köpt biljett återlöses ej.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information