bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

EU-julkonsert 2021

UPPDATERING: På grund av pandemiläget har vi beslutat att stoppa biljettbokningen. Vi kommer att följa utvecklingen och eventuellt släppa flera biljetter före konserten. Ni som redan har biljetter påverkas inte.

 

Kom i julstämning med vår EU-julkonsert i Adolf Fredriks kyrka tisdagen den 14 december kl. 18!

 

Tillsammans med 16 ambassader inbjuder EU-kommissionen i Sverige till en kväll med julsånger och artister från Europas alla hörn. Julsångerna kommer att framföras på respektive lands språk och åtföljas av ett sånghäfte med översättning av julsångerna till engelska. Kvällens värdar kommer även att berätta lite om jultraditionerna i varje land.

 

Det är fri entré till julkonserten men man måste boka biljett för att kunna uppvisa den tillsammans med vaccinationsbeviset samt legitimation vid entrén. Varmt välkommen!

 

Vänligen använd ingången från Holländargatan eller Kammakargatan.

Tänk på att komma i god tid för att undvika trängsel.

 

*****

 

OBS! Vaccinationsbevis krävs för tillträde. Undantagna är personer under 18 år (behöver kunna styrkas) samt personer som av medicinska skäl avråds från att vaccinera sig mot covid-19 (måste uppvisa ett läkarintyg för att intyga detta). För alla andra deltagare krävs giltigt vaccinationsbevis samt legitimation. Mer information om gällande regler hittar du hos eHälsomyndigheten på länken nedan:

https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/svar-pa-vanliga-fragor-om-covidbevis

 

*****

 

Vid förhinder ber vi dig avboka din biljett snarast möjligt genom ett mejl till biljett@nortic.se så att din plats kan gå till någon annan.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information