bookmark 1 show style1 City date_range 1 October 2022

Bond in Concert

En fantastisk konsert stod det i tidningen efter första föreställningen av Bond in Concert. Nya Bondfilmen ”No time to die” har slagit alla tidigare försäljningsrekord. Det råder Bondfeber i Sverige! James Bond har räddat världen i 60 år och till varje film har det skrivits ny musik som sjungits av fantastiska sångare. När filmen tog slut levde musiken vidare.

 

I föreställningen ”Bond in Concert” får ni höra solister i toppklass sjunga de bästa låtarna från filmerna 1962-2021, tillsammans med SkaraBorgBigBand. Har du glömt filmen kommer du nog ihåg Goldfinger, Thunderball, You only live twice, Diamonds are forever, Live and let die, License to kill, Goldeneye, For your eyes only och Oscars belönade Skyfall och Writings on the wall. Självklart får du även höra temat från senaste Bondfilmen No time to die.

 

I samarbete med Tocca Entertainment Group kan SkaraBorgBigBand också presentera solister från succén Broadway till Duvemåla. Välkommen till en oförglömlig kväll!

 

Biljettinformation

Föreställningens längd 2 tim 

Biljettpris Ordinarie 495 SEK, (inkl. serviceavgift 35 SEK).
Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.


För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund via bokhandel.askersund@telia.com eller Tel: 0583-711730.
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Garderob obligatoriskt. 20 SEK  (intäkterna går till lokala föreningar i Askersund).

 

COVID-19 information:

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information