bookmark 1 show style1 City date_range 4 February 2022

Jojje Wadenius & Cleobandet

Varmt välkomna till en kväll med Jojje Wadenius och Cleobandet. 

 

Georg 'Jojje' Wadenius – en levande legend både i svenskt och amerikanskt musikliv. Ingen svensk musiker förkroppsligar såväl musikalisk och kommersiell framgång som Jojje. Made in Sweden, Blood Sweat & Tears, Saturday Night Live, Paul Simon. Listan är lång." (Nisse Landgren)

 

Nu ser vi med glädje fram emot att fyra av Nordens mest namnkunniga musiker och artister kommer att fylla Söderköpings Brunn med musik från de tidigare skivorna Cleo 2 och Cleo with friends. Med andra ord en unik blandning av funk och melodisk fusion med några stänk av jazz och blues såväl som andra stämningar och influenser.

 

Georg ”Jojje” Wadenius - gitarr Jesper Nordenström - keyboards Lars ”Larry” Danielsson - bas Per Lindvall - trummor

 

Vi serverar en välsmakande 3- rätters middag,

 

Mellan kl 17.00-19.00 serverar Söderköpings Brunn i Å-salongen maten och konserten börjar sedan kl. 20.00. Insläpp till konserten i Brunnssalongen är kl 19.15.

 

Välj mellan tre olika paket:

Konsert: 500kr

3 rätters middag och konsert 995kr

3 rätters middag, boende del i dubbelrum inkl frukostbuffé och konsert 1.895kr

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang eller konserter.

 

Uppvisning av giltigt vaccinationsbevis gäller vid samtliga av Musik på Brunnens konserter från den 1 december 2021.

 

Arrangör: Söderköpings Brunn och Strenge & Wingren AB

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information