bookmark 15 shows style1 City date_range 8 July 2022 - 31 July 2022

Bruksspelet 2022 Silver Hill

Silver Hill - en musikalkomedi om 80-talet


Årets Bruksspel är en skruvad komedi som blickar bakåt till 80-talet.
I Klippan är det ett medialt fokus på Brukets granne, nöjesanläggningen Silver Hill.

Med ett osannolikt utbud av en sensationell Rolls-Royce samling, Lippizanerhästar i Spanska ridskolans anda, extraordinära flyguppvisningar och exotiska djur, vänder Silver Hill, Klippan - helt upp och ner.

En entreprenör och visionär vid namn Sven-Olof har gett sig den på att förutom att skapa södra Sveriges största turistanläggning även vara med och anlägga Klippan international airport!

Musikalen Silver Hill är inspirerad av fenomenet med samma namn och ser tillbaka på en tid då möjligheterna ansågs obegränsade och det enda som satte stopp för drömmar var fantasin.

Med axelvaddar, gigantiska plastörhängen och medryckande musiknummer, låter vi tidsmaskinen ta oss tillbaka till en alldeles galet härlig och osannolik värld.

 

Manus: Bim Wikström och Annika Kofoed

Regi: Annika Kofoed

Musik och sångtexter: P-O Nilsson

Koreografi: Melker Sörensen

Scenografi: Rigmor Grönwall

Kostym: Rigmor Grönwall

Sånginstudering: Anna Hiltunen

Producent: Heléne Lindquist

Skådespelare: Daniel Sjöberg, Eva Westerling, Oskar Roslund, Elsa Fryklund, Heléne Lindquist, Daniel Magnusson, Filip Modig m.fl.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information