bookmark 4 shows style2 cities date_range 22 February 2022 - 25 February 2022

Hör så tyst det är

Hur låter ett sandkorn som faller mot ett fat? Kan luften i dina lungor skapa ett ljudande landskap? Är rörelsen över en matta kanske en rytm att dansa till?


Hör så tyst det är är en interaktiv upplevelse, för mellanstadiet, skapad av scenkonstkollektivet Nyxxx, där publiken och skådespelare tillsammans skapar en berättande konsert utifrån ljudande scenografi. Med hjälp av hörlurar, datorer, mikrofoner, effekter och annan modern musikutrustning utforskar vi vad som hörs och inte hörs.


Vadå hörlurskonsert?
En chans att öva lyssnandet och lägga märke till de små detaljerna. En chans att bekanta sig med ljudteknik och genom en egen unik upplevelse förstå och skapa musik. I utforskandet om vad ljud kan vara och vad ljuden kan berätta får vi använda vår fantasi på ett nytt sätt. Föreställningen vill erbjuda publiken en känsla av att hjälpa till och där saker får vara utforskande. Genom övning av lyssnandet blir vi bättre på att förstå och knyta relationer till andra människor.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information