bookmark 1 show style1 City date_range 25 March 2022

Från Broadway till Duvemåla Unplugged

Från Broadway till Duvemåla har turnerat i hela Sverige för utsålda hus, strålande recensioner och stående ovationer sedan 2016. Med sång i världsklass och rader av musikalhits har föreställningen beskrivits som musikalernas Diggiloo. 


Från Broadway till Duvemåla - UNPLUGGED är en mer intim version av succéföreställningen. Här möter ni några av de fantastiska solister som medverkat under åren, tillsammans med en eller ett par musiker. Ni kommer närmare och får en musikalisk upplevelse utöver det vanliga med några av Sveriges absolut bästa musikalsångare!

 

Hos oss möter ni Viktoria Tocca (The Phantom of the Opera, Kristina från Duvemåla, Broarna i Madison County, Evita) och Laila Adéle (Jesus Christ Superstar, Jekyll & Hyde, Miss Saigon, Rock of Ages) tillsammans med kapellmästare och pianist Carina E. Nilsson.

 

Middagen startar 18.30 och föreställningen ca 20.30.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information