bookmark 2 shows style1 City date_range 4 December 2021 - 4 December 2021

Mercy Gospel Choir - A Mercyful Christmas

Så har det äntligen blivit dags igen för Mercy Gospel Choirs sprakande Gospeljulkonsert.
Med huvudet i himlen och svängiga fötter på jorden inbjuder Mercy Gospel Choir er till sin årliga gospeljulkonsert. Här bjuds vi en mängd välkända julsånger i gospeltappning och så en och annan ny julpärla som kommer att fylla både själ och hjärta hela december.

 

Mercy Gospel Choir är Linköpingsgospelkören som i mer än två decennier svept med sin publik, ung som gammal, in i gospelmusikens medryckande sväng. Kören spelar i allt från slott till koja och har en diger mängd tv-produktioner, en live-dvd och inte mindre än fyra fullängdsskivor med sig i bagaet. Mercy Gospel Choirs musik och speciella nordiska gospelsound har hörts såväl i Österbymo och Tibro som i London och New York. Nu möter du dem - sångare, kompmusiker och blåsare - på hemmaplan i Linköping i en sprakande julkonsert.

 

Barn till och med 12 år; Fri entré i vuxens sällskap (ingen biljett behövs till barnen).

Glöm inte ditt vaccinationspass! Mer information på www.mercygospelchoir.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information