bookmark 1 show style1 City date_range 20 July 2022

Dag och Natt- unik konsert med Pers Anna Larsson, Fredrik Burstedt och Vattnäs Kammarorkester

En porträttkonsert, Pers Anna Larsson sjunger den musik hon älskar och som tagit henne ut i världen under 25 år, nu gör hon en unik konsert med Vattnäs kammarorkester och dirigent Fredrik Burstedt. 

 

Pers Anna Larsson har en karriär med hela världen som arbetsfält. Här får vi se henne och fantastiske dirigenten Fredrik Burstedt i en exposé över den musik de båda älskar, känner så väl och velat sprida till en större publik. Anna säger: Att vi inte fått arbeta alls under 18 månader med pandemin har fått oss artister att reflektera över varför vi håller på. De av oss som orkat fortsätta har längtat efter mötet med publiken och den speciella känsla det ger att få ge av sitt innersta med hjälp av musiken. Nu är det på liv och död. Välkomna till en konsert med musik av Gustav Mahler, Richard Wagner, Gösta Nystroem och andra tonsättare som betytt mycket för Anna och som tagit henne runt världen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information