bookmark 1 show style1 City date_range 4 June 2022

Motala Kvinnojour 30 år

Motala Kvinnojour är en ideell organisation som önskar att vi inte hade behövt verka i 30 år. Men vi vet att vi i allra högsta grad fortfarande behövs, och att det är angeläget att uppmärksamma 30 års feministisk kamp, opinionsbildande och stödjande arbete. 


Lördag den 12 mars vill vi kunskapshöja och fira tillsammans med allmänheten i Motala Folkets Hus. Ett späckat program fyllt med föreläsningar, stand up, musik, utställare och feministisk marknad. Firandet börjar kl. 13.00 och fortsätter fram till 23.00, med en paus för energipåfyllning kl. 16.45-18.00. Mat- och fikaförsäljning finns på plats.


Bokade föreläsare och artister: Stina Wollter, Charlotta Björck, Carin Holmberg, Jenny Westerstrand, Ken Akter, Systerskapet, Stina Jeffner, Erika Persson, I wish I was a fish m.fl. Mer info kommer.


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information