bookmark 2 shows style1 City date_range 20 August 2022 - 21 August 2022

Listening Party

 

30 tonåringar bjuder in dig till sin fest! De spelar sin favoritmusik, de dansar och ibland sjunger de med. De pratar om sig själva, sina idéer och bekymmer, sina tankar och drömmar. Genom att lyssna på musik och på varandra, umgås de, tillsammans med oss.

 

Listening Party är en fest på scenen, värdarna är en stor grupp tonåringar mellan 13 och 17 år. De umgås, lyssnar på musik tillsammans och lyssnar på varandra, tillsammans med dig, deras publik. De stöttar varandra, firar varandra och firar tonåren. Scenen är deras, orden är deras, de har kraften även om det bara är under showen. Det är deras party och de gör precis vad de vill.

 

Ásrún Magnúsdóttir är en isländsk koreograf född i slutet av 80-talet som intresserar sig för människor som inte funderat särskilt mycket på dans tidigare. Hon lyfter upp osynlig koreografi, de rörelser vi inte är vana att se på scen. Ofta arbetar hon med människor i sin närhet, med sina grannar, barn och ungdomar.

 

 

Koreograf: Ásrún Magnúsdóttir. 

Ljusdesign: Alma Mjöll Ólafsdóttir. 

Fotograf: Owen Fiene.

Längd: 60 min.

 

Spelas på Mölnlycke kulturhus som en del av Göteborgs dans- och teaterfestival

 

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information