bookmark 1 show style1 City date_range 15 December 2021

Julkonsert med kören Decibel

Kören Decibel sjunger in julen i Stora Kyrkan, Östersund.

Det bjuds på en blandning av klassiska och moderna julsånger, där flera framförs som du aldrig hört dem förr. 

Under ledning av Roger Rådström.


Observera, vi kommer följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om vaccinationsbevis och att Ni därför behöver vara beredd på att visa upp erat vaccinationsbevis i dörren.

Biljetter återbetalas ej.

 

Varmt välkomna!


INFORMATION OM VACCINATIONSBEVIS Regeringen har beslutat att verksamhetsutövare kan kräva vaccinationsbevis istället för att beakta de deltagarbegränsningar som Folkhälsomyndigheten satt upp för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer inomhus från och med den 1 december 2021. Vi kommer att tillämpa vaccinationsbevis i samband med vår julkonsert i Stora kyrkan.

Ett vaccinationsbevis ordnar du enkelt via www.covidbevis.se. Kontrollen av beviset kommer att göras innan du går in i kyrkan. Ha vaccinationsbeviset redo tillsammans med legitimation. Glöm inte heller din konsertbiljett.

Kom i god tid före konserten då det kan bli köbildning vid ingången i samband med kontrollen. Du kan visa ditt vaccinationsbevis digitalt på din telefon eller på papper. Vi kommer att scanna det för att verifiera det. Observera att det endast är ett giltigt vaccinationsbevis som kommer att godtas. Intyg om genomgång infektion eller negativt test gäller inte. Personer som inte kan vaccinera sig av medicinska skäl kan visa upp ett läkarintyg i stället. Här finns mer information: https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/svar-pa-vanliga-fragor-om-covidbevis/ Biljetter inköpta 19 november eller senare återbetalas ej.

Varma hälsningar, kören Decibel

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information