bookmark 2 shows style1 City date_range 12 February 2022 - 13 February 2022

Bloom med Cirkus Cirkör

Välkommen in i en värld fylld av blommor, klassisk musik och enastående cirkus. I Bloom flyger artisterna genom luften, hoppar språngbräda, svingar sig i trapetser och rep, lyfter varandra, utför parakrobatik och hänger i tänderna. De förkroppsligar cirkusens själ: anpassa dig inte till normen, var så unik som du känner dig. 60 min. För alla åldrar (från 4 år).

 

Cirkus Cirkörs föreställning Bloom har en internationell ensemble med artister från Schweiz, Tyskland, Sverige och Costa Rica. Artisterna Philomène, Felix, Elisabeth och Ben är utbildade i Stockholm och tog examen från Stockholms konstnärliga högskola 2018. Sofia är utbildad vid Codarts Circus Arts i Rotterdam.

Medverkande
Artister: Ben Collis, Elisabeth Künkele, Felix Greif, Philomène Perrenoud, Sofia Mendez
Regi: Julien Auger, Sade Kamppila
Fotograf: Klara G.

 

INFO: NYA RESTRIKTIONER 12 JANUARI 2022

Från den 12 januari införs nya restriktioner som påverkar föreställningarna på Tibble teater.

De nya reglerna innebär att varje sällskap ska sitta med en meters distans. Som sällskap räknas 1-8 pers. Större sällskap än så behöver alltså ha 1 m avstånd till nästa. Förutom avstånd krävs vaccinationsbevis vilket innebär att alla över 18 år behöver ha ett giltigt vaccinationsbevis samt giltig ID-handling för att kunna gå på våra föreställningar. Vid tveksamhet om ålder behöver du som är 15-17 år också kunna visa giltigt leg.

Vi kommer att scanna vaccinationsbeviset och kontrollera leg vid yttre entrédörren till teatern. Tänk på att komma i god tid och ha ditt vaccinationsbevis samt legitimation redo. Entrén öppnar en timme innan föreställningsstart.

Kan du inte visa upp ett giltigt vaccinationsbevis har vi tyvärr inte möjlighet att låta dig se föreställningen.

Om du av medicinska skäl inte kan vaccinera dig behöver du visa upp ett läkarintyg som styrker detta. Ta med intyg samt legitimation.

Pga de nya reglerna om 1 m avstånd kommer antalet biljetter till föreställningarna vara starkt begränsade så boka i tid. Vid ev symptom på covid-19 ber vi dig stanna hemma. Meddela oss senast 24 h timmar innan så återbetalar vi din biljett.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information