bookmark 1 show style1 City date_range 29 January 2022

DONNEZ- Från då till nu -KRISTALLEN, NYBRO

Lördag den 29 januari 2022 kommer Donnez till Kristallen i Nybro. Denna gången spelar de upp till konsert med sin föreställning Från då till nu. En konsertföreställning som tar med publiken på en tidsresa genom bandets karriär. Från starten i Perstorp till idag som ett landets mest populära dansband. 

 

Skånska dansbandet Donnez är ett av landets mest framgångsrika dansband. I våras låg de etta på svenska topplistan med albumet "Alla dar i veckan". Under pandemin har de genom sina livestreams fått en ofantlig stor publik genom sina sändningar. 

 

Donnez startades år 2000 av Donne Laitila och började med att spela runt om hemorten Perstorp. Efter ett par år blev de allt mer anlitade och började turnera heltid. Det stora genombrottet för den breda allmänheten kom när bandet medverkade i SVT's Dansbandskampen. 

 

Idag är de ett av våra mest populära mogen dansband och turnerar land och rike runt samt släpper frekvent ny musik. Just nu är de aktuella med singeln "Det är dax att vända blad" och jobbar på en rykande färsk platta som kommer under 2022. 

 

I föreställningen Från då till nu blir det dansbanshistoria, trevlig stämning och massor med härlig musik. 

 

Varmt välkomna till en konsertkväll signerat Donnez!

 

Konsertstart: kl. 19.00 

 

Längd: ca 2 timmar inkl. paus. 

 

OBS! Vaccinationspass (covidbevis)och legitimation krävs från och med 1 december 2021, av personer över 18 år. 

Har du e-legitimation/mobilt bank-ID går att enkelt hämta sitt vaccinationsbevis på 

https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/

 

 

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information