bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Får vi lov?

En hyllning till jämtländsk danskultur från förr till nu. Vi bjuder på spännande anekdoter, skratt, minnen och hisnande historier från tiden då Folkets Park stod i centrum - eller var det egentligen på parkeringsplatsen allt hände?

En afton fylld av nostalgi och glädje med musikaliska gäster:

Olle Jönsson från Lasse Stefanz. Nordens dansbandskung som gästat Jämtland fler gånger än han minns.

Jannez, Jämtlands hjältar som firar 45 år med sin svängiga dansmusik.

Kingen, Torgny Karlsson har hjärtat i både rocken och dansen.

Folke Lindqvist, nestorn som blivit legendar berättar om de hysteriska åren med Bröderna Lindqvist

Gunilla Åsell som när det begav sig hade sitt eget band Gunillas.

Och efter själva föreställningen blir det dans i teaterfoajén med Jannez, häng kvar med en kaffe eller ett gott glas vin och ta en dans, eller två...

 

Thomas Deutgen är kvällens konferencier. Landets ledande dansbandsexpert som med humor och finess håller ihop kvällen tillsammans med populära Patriks Combo och Patrik Zakrisson. Bandet bjuder på en svängig minneskavalkad med dansbandshitsen från förr.

 

Konserten varar 90 min och därefter cirka 30 min underhållning i foajén med Jannez.

OBS: Från 1 december krävs vaccinationsbevis för att komma in på konserten.

Så funkar det med vaccinationsbevis 

Ett giltigt vaccinationsbevis får den som har tagit två doser vaccin. Beviset tillsammans med legitimation gör att du kan besöka evenemanget. Du kan antingen ha med dig vaccinationsbeviset i din smartphone eller ha med dig en pappersutskrift. 

Kontroll av vaccinationsbevis på ett evenemang:
Ladda ned ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se (mobilt Bank-ID krävs).Kontrollera att ditt vaccinationsbevis är giltigt över konsertdatumet (både utskrivet och digitalt vaccinationsbevis är giltigt).Vad redo att visa ID-kort/legitimation i samband med uppvisandet av vaccinationsbeviset.Kom i god tid! Inpasserandet kan eventuellt ta lite längre tid, så se till att vara på plats i god tid innan konserten börjar för en smidig inpassering. Svensk Live – branschorganisation för arrangörer i Sverige. 

Vad gäller om jag har en biljett men är ovaccinerad 

När det gäller eventuella återköp av biljetter, framförallt för de som köpte biljetter innan september 2021 då regeringen gick ut med rekommendationer för ovaccinerade om att undvika folksamlingar och hålla avstånd till andra människor även när restriktionerna släpptes, så väntar vi på besked från regeringen och myndigheterna om hur vi ska hantera denna fråga både praktiskt och ekonomiskt. Har du frågor om din biljett rekommenderar vi dig att kontakta din biljettåterförsäljare. Din biljett är inte personlig och kan överlåtas. 

Svensk Live – branschorganisation för arrangörer i Sverige.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information