bookmark 4 shows style4 cities date_range 9 December 2021 - 12 December 2021

Strålande Jul 2021

Strålande Jul - en julkonsert med Nöjeskompaniet

 

Upplev äkta julkänsla i fantastisk miljö. En konsert som vara ca 70 minuter och  med ett innehåll som vi själva känner väldigt starkt för. Traditionella jullåtar men även en och annan låt som inte specifikt hör julen till men som ändå bara måste vara med.


Insläpp 1timme innan konsert

Ingen platsbokning.


Nya restriktioner gällande vaccinationspass införs 1 december 2021!

 

Från och med 1 december 2021 måste alla gäster uppvisa ett vaccinationsbevis innan de ges tillträde till lokalen. Detta gäller alla som är 18 år och äldre. Kontrollen kommer att ske utomhus. Kom i god tid och ha vaccinationsbevis och legitimation redo så går allt snabbare!

 

Vaccinationsbevis kan beställas på www.covidbevis.se
För personer utan e-legitimation tar det längre tid att beställa ett vaccinationsbevis eftersom det blir fler manuella moment för att säkerställa att alla vaccinationsbevis hamnar hos rätt personer. Så är det redan idag och det kan bli ännu längre väntetider nu när vaccinationsbeviset ska användas nationellt. Om du inte vill vänta i onödan uppmanar vi dig som ännu inte har skaffat e-legitimation att göra detta, till exempel i form av ett mobilt bank-ID. Då kan du beställa ditt vaccinationsbevis på bara några minuter.


 

Varmt välkomna!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information