bookmark 5 shows style1 City date_range 9 September 2022 - 17 September 2022

Nu kör vi - Oskarshamnsrevyn

Kära publik

Äntligen kan vi komma tillbaka och bjuda på en nyskriven revy med mängder av musik, humor och glädje. Vi är rejält sugna på att "tuta och köra" rakt in i revyns underbara värld och lovar att ge järnet och blanda stora som små nyheter och skoja om allt och alla. 

Vi välkomnar också en ny person i vår ensemble - Linda Tiri som tar plats på scenen.

Med musik, sång och färger – underfundiga texter, några skratt och glimten i ögat vill Oskarshamnsrevyn roa och erbjuda alla en trevlig stund.

From 1/12 kommer det med största sannolikhet att krävas Covid-pass/Covid-bevis för att få delta i evenemang med 100  besökare eller mer. Därför behöver våra besökare from 18 års ålder ett Covid-bevis för att garantera ett säkert besök hos oss.
Vi välkomnar denna nyhet med beslut om Covid-pass/Covid-bevis då det gör det säkert för alla våra besökare.
Varmt välkomna!

 

Gänget som står bakom revyn består utav Magnus Ihse, Jenny-Ann Krantz, Peter Kvarnmyr, Krister Wallman, Linda Tiri, Jan Hardebrant, Joakim Andersson, Josefine Hamnede, Ulf Johansson, Evalott Harrysson, Jeanette Erlandsson, Marina Freij, Eva Hardebrant, och Arne Nilsson.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information