bookmark 1 show style1 City date_range 5 March 2022

Carbe med gäster (Magnus Carlsson, Hanna Boquist)

Obs! Vaccinationsbevis krävs för att delta i detta evenemang. Gäller alla över 18 år.

Läs mer på E-hälsomyndigheten: https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/svar-pa-vanliga-fragor-om-covidbevis/


Pianisten och entertainern David Carbe är tillbaka med den fjortonde upplagan av konsertserien "Carbe med gäster"!

 

Vårens konsert gästas av en av Sveriges absolut mest mångsidiga och folkkära artister, Magnus Carlsson samt musikalartisten och sångerskan Hanna Boquist!
Under ledning av David Carbe och hans band bjuds ni på en ordentlig musikupplevelse utöver det vanliga, med musik i många olika genrer. Varmt välkommen!

 

Magnus Carlsson behöver knappast någon yvigare presentation. Med åtta tävlingsbidrag i Melodifestivalen och som sångare i det klassiska bandet Barbados är det få som inte har nynnat på hitsen ”Kom hem” och ”Se mig”. Mångsidigheten gav honom även en plats som en av fyra discodivor i världsgruppen Alcazar samtidigt som Magnus hela tiden varit en av Sveriges största soloartister. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tolv Grammisnomineringar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller är han en våra mest folkkära artister. Därtill har han turnerat över hela världen under sin gedigna karriär och har en låtskatt likt få andra i branschen. Under våren 2022 fortsätter han sin succéshow ”Från Barbados till Gamla Stan” med en rikstäckande Sverigeturné.

 

Hanna Boquist är en sångerska och utbildad musikalartist vid Svenska Balattakademin i Göteborg. Hon har gjort många konserter och uppträdanden samt mottagit flera stipendier och priser för sin musikalitet. Med sin fantastiska röst och scenutstrålning sjunger hon allt mellan visa och jazz till schlager och musikal.


David Carbe är en pianist och entertainer från Kungälv. Han har hunnit med en hel del under sina 28 år.
Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Tommy Nilsson, Nanne Grönvall, Robert Wells, Sonja Aldén och Janne Schaffer samt konceptet ”Carbe med gäster” som gjort succé i många svenska städer.


Bandet består av

David Carbe - piano

Johan Walter - gitarr, kör

Simon Johansson - bas

Jacob Linde - trummor

Sabina Högdahl - gitarr, kör


Längd: ca 2,5 timmar inkl. paus.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information