bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Musikteaterskolan Höstshow 2021: Dream on

Med musik från både verksamma artister och legender växer det fram många frågor som får oss att tänka till: Hur långt är vi beredda att gå för att nå vår dröm? Vad behöver vi offra och vad behöver vi behålla och är det värt det?  Vad är min dröm egentligen och behöver jag veta vad min dröm är? Blir jag lycklig om jag blir känd? Vilket pris måste jag betala för att lyckas och går det att köpa sin dröm? När är jag nöjd och kan en dröm redan vara uppfylld? 


Varmt välkommen tillbaka till Musikteaterskolans salong i Bjärnum! Showen spelas av 40 elever vid skolans artistutbildning och ackompanjeras av Skånes bästa liveband! Ljud och ljus i toppklass sköts av eleverna på Studio Live Produktion. Bakom manus, idé och genomförande står en ambitiös och kunnig lärarkår med fingertoppskänsla för att skapa mäkta bra show. Så - varmt välkommen till showfabriken i Bjärnum och årets höstshow DREAM ON!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information