bookmark 1 show style1 City date_range 5 December 2021

The Bauer Quartet - Snöfall

Välkommen till en gnistrande julkonsert med nordisk glans!


The Bauer Quartet återkommer i år till Cesarstugan med sin nyproducerade julkonsert Snöfall. Publiken bjuds med på en spännande resa in i en musikalisk värld där klassiska julsånger varvas med nyare musik av jazzigare och folkligare karaktär. Även helt nyskriven musik kommer att framföras som aldrig tidigare spelats för en livepublik. Under konserten kommer vackra bilder förstärka musikens budskap, bland annat med målningar av John Bauer (släkting till Lisa, kvartettens sångerska) och lokala vintermotiv. Välkommen till en unik, spännande och hänförande upplevelse!

 

The Bauer Quartet bildades 2019 och trots sin blygsamma ålder har kvartetten redan etablerat sig på konsertscenerna. Ensemblen står stadigt i den klassiska repertoaren men blandar friskt in influenser från folkmusiken, jazzen och musikalskatten.

 

The Bauer Quartet består av: Lisa Bauer – sång, Jenny Tidqvist Karlsson – piano, Helena Kahrs – flöjt och Anders Granström - bas.

 

PLATS: Cesarstugans teatersalong

 

MAT:

20 november: Julbuffé som motsvarar vår jullunch serveras efter konserten.

5 december: Vårt stora traditionella julbord serveras från kl.13 till 15.45.

 

När man beställer biljett med mat har man automatiskt en bordbokning, däremot får man gärna höra av sig till 0515-720431 gällande vilken tid man vill komma. Vi har sittningar kl.13, kl.13.30 och kl.14.

 

PAUS: Vid denna konsert förekommer ingen paus

 

INSLÄPP:

Öppnar 30 minuter före föreställningen börjar.

 

PLATSNR:

I denna konsert har vi inga numrerade biljetter utan man tar plats efterhand.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information