bookmark 7 shows style7 cities date_range 21 July 2022 - 13 August 2022

CONFESSIONS - STAND UP TOUR 2022 (Nisse Hallberg, Petrina Solange & Isak Jansson)

Japp, det är dags igen! Sveriges bästa komiker åker nu på en maxad Sverigeturné för att patrullera landets stand up-scener. Som vanligt har vi laddat turnébussen med en fullskalig all star-line up. Eller vad sägs om Petrina Solange, Nisse Hallberg och Isak Jansson! 

 

Confessions var klubben som först introducerade stand-up på Trädgården i Stockholm och dessutom var ett TV-program på Comedy Central under två säsonger. Konceptet letar sig nu ut i Sverige för en efterlängtad turné med några av landets mest prisbelönta och uppskattade komiker. Varmt välkomna till årets roligaste kvällar! 


NISSE HALLBERG

Ja, vad skall vi säga om Nisse som inte redan är väldokumenterat. En naturkraft med funny bones av sällan skådat slag. Med två Sverige-turnéer i bagaget, otaliga klubbframträdanden, tv-program, podcasts, krönikor och massa annat har Nisse byggt upp en enorm fanskara med sin storybaserade och autentiska humorstil.  Aktuell varje vecka med podcasten Kafferepet, på lördagar i SVT i Är du helt hundra? och med den helt nya soloföreställningen Tomten Är Ensam till julen 2021 i Stockholm.

 

PETRINA SOLANGE

Fråga vem som helst som har lite koll på svenska stand up-scenen och alla kommer svara samma sak. Ingen är roligare än Petrina Solange. Petrina är utsedd till Årets Kvinnliga Komiker inte mindre än tre gånger av uppenbara skäl och är en självklar publikfavorit oavsett stad eller valet av ämne hon tar sig an. Att betrakta som en nationalskatt för detta land! Aktuell under hösten i bl a Bäst i Test, Parlamentet och Bonusfamiljen. 


ISAK JANSSON

Isak-febern har svept in som en virvelvind över humorsverige. Och med all rätt! Han är ständigt aktuell och en given skrattgaranti på klubbar och scener runtom landet. Vinnare av Årets Manliga Komiker 2019 och Årets Föreställning 2018 med den mycket hyllade "Quick - En humorshow”. Isak är också hjärnan bakom långkörande Rollspelsklubben. Vi älskar Isak. Dom flesta gör det!

 

 

FRÅGOR OM TURNÉN

Markus Wiklund Ferrer, Producent

markus@alovesupreme.se


PRESS & INTERVJUER

Emil Cardebrant, PR

emil.c@shomei.se

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information