bookmark 10 shows style1 City date_range 27 January 2022 - 6 February 2022

Östersundsrevyn 2022 - 20 årsjubileum!

Revybiljett: 420 kr (ord. pris, inkl. serviceavgift 30 kr)

Revybiljett rabatterad: 330 kr (inkl. serviceavgift 30 kr) OBS! Gäller endast föreställning 16/1, 21/1, 23/1 och 28/1.)


Biljettkassan på Storsjöteatern är öppen 1 tim före föreställning. Kvarvarande biljetter och eventuella återbud kan köpas då.

Tel: 070 – 270 60 05.

 

OBS! Rullstolsplats går inte boka online här. Behöver du en rullstolsplats

kontakta Visit Östersund (turistbyrån) vardagar kl. 10-15, 063 – 701 1700

Har du problem med biljettbokningen kontakta Kundsupport 0455-619700 
Öppet: vardagar kl. 9-12. E-post: support@nortic.se

 

Föreställningens längd är ca 2 tim och 40 min inkl paus.

 

P-huset i anslutning till Storsjöteatern är öppet till kl 22.30 föreställningskvällar.

 

Lämna ytterkläder i den bevakade teatergarderoben som finns i direkt anslutning till entrén från Storgatan, alternativt en trappa ner från entrén från Stortorget.

OBS! Inga ytterkläder tillåts i salongen.

 


Bokad revysupé på Clarion Hotel Grand från 17.00 för de som ska gå på kvällsföreställningen, större sällskap ber vi komma kl. 16.30.
För er som ska gå på föreställning kl. 15.00 serveras supén direkt efter föreställningens slut.


Inställt evenemang
Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt. I händelse av inställt evenemang bör Kunden omedelbart kontakta ansvarig arrangör som ansvarar för återlösen av biljetter. 
Vid inställt evenemang återbetalas inte försäkrings-, service-, leverans- och distributionsavgifter.

Avtal med dessa villkor anses vara ingånget och accepterat av Kunden när bokningen eller köpet är genomfört.

 

OBS! Folkhälsomyndigheten och Regeringen har beslutat att från den 1 december är det krav på Covidpass för att gå på evenemang inomhus för fler än 100 deltagare. Detta gäller således även våra föreställningar!Enligt restriktionerna krävs alltså giltigt vaccinationsbevis mot Covid som ska visas upp i entrén, för att gå på föreställningen. Andra typer av negativt test (sk. Testbevis) eller tillfrisknandebevis istället för vaccinationsbevis gäller INTE.Vi kommer att scanna alla vaccinationsbevis i entrén och det underlättar om ni har detta offline på era telefoner, alternativt utskrivet på papper. Du kan hämta ditt digitala vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Har ni inget digitalt vaccinationsbevis kan ni beställa en blankett från Folkhälsomyndighetens hemsida som ni sedan fyller i för att få vaccinationsbeviset per post. 
Kravet på vaccinationsbevis gäller för alla personer som är 18 år och äldre. (Ej för barn under 18år alltså). Här kan du läsa mer om vanliga frågor gällande Covidbevis:https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/svar-pa-vanliga-fragor-om-covidbevis/ 
Om du köpt biljett och inte har bevis för vaccination beklagar vi detta, om du har tecknat en avbeställningsförsäkring via Nortic så hänvisar vi till den. Se länk. nedan. Detta bör ni i s så fall göra omgående. Alternativt ge eller sälja biljetterna till nån som är vaccinerad.https://www.nortic.se/docs/Villkor20141001.3Nortic.pdf 
Vi är medvetna om att det här skapar lite merjobb för alla men samtidigt ger det en extra trygghet åt alla våra gäster och det är viktigt. Vi vill göra detta så enkelt, smidigt och tryggt som möjligt. 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information