bookmark 1 show style1 City date_range 24 February 2022

Smokie, with the golden hits! OBS: Nytt datum!

Pga hastigt sjukdomsfall hos anhörig till en av medlemmarna i Smokie tvingas bandet ställa in sin spelning i Mariestad nu på lördag. Det är förstås väldigt tråkigt men i detta läge det enda att göra. Smokie vill gärna genomföra spelningen på Jubileumsteatern och jag är glad att kunna presentera ett nytt datum, nämligen torsdag 24 februari 2022 kl 20.00.

Köpt biljett gäller till det nya evenemanget och ev återbetalning kan göras fram till 10 december. 


Skicka epost med ditt bokningsnr så administreras det, men självklart ser vi helst att du behåller din biljett!

info@thomasdeutgen.se

 

----

 

Säg Smokie och alla kan sjunga med i klassikern Living next door to Alice, en låt som sålt över 30 miljoner skivor.

Men det klassiska bandet bjuder på så mycket mer nostalgi när de nu för första gången kommer till Mariestad och Jubileumsteatern.

En kväll med hits på löpande band, som Needles and pins, Lay back in the arms of someone, Mexican Girl och Have you ever seen the rain för att nämna några. Missa inte den unika konserten med Smokie som i 45 år turnerat över hela världen.

Och givetvis slutar det med allsång...

 

Dörrarna öppnar 18.30 och våra partytrubadurer höjer stämningen. Kl 20.00 drar Smokie igång.

 

Vill du äta middag före konserten? Boka bord på Emils, i samma byggnad. Det finns begränsat antal platser, så boka snarast via info@emilsmariestad.se.


OBS, om konserten av någon anledning inte går att genomföra efter nya restriktioner från FHM ställs den in och du som kund får pengarna tillbaka utom bokningsavgiften (10 kr/biljett).

Åldersgräns 18 år, stående publik. Fullständiga rättigheter.

 

Konserten presenteras av Thomas Deutgen AB.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information