bookmark 4 shows style1 City date_range 4 December 2021 - 12 December 2021

Jakten på Julskinkan

Jakten på julskinkan är ett spel för hela familjen.

Spelet har en mycket humoristisk klang så att historien blir rolig och underhållande från start till slut. Historien börjar i en vanlig familjs kök där julstressen inför den kommande julen börjar visa sig... Nja kanske inte en riktigt vanlig familj, men denna starka karaktärsprydda familj kommer bjuda publiken på många skratt och en fantastisk julglädje som garanterat kommer att smitta av sig. Handlingen i korta drag är att familjens julskinka helt plötsligt försvinner som genom ett trollslag och med detta börjar en helt otrolig jakt på den försvunna skinkan ta vid. En magisk resa utlovas, och utan att säga för mycket så kommer man att få uppleva magiska figurer som dansande möss, mystiska tomtar, tröga troll och en annan förvirrad förälder som försöker hålla sina huvuden kalla i denna knasiga, vintriga och magiska komedi. Och detta är bara några av ett helt gäng med urflippade färgstarka karaktärer som kommer göra det här juläventyret till en fantastisk julupplevelse för hela familjen, gammal som ung. Denna julupplevelse med glimten i ögat visar oss att starka familjeband och sann kärlek övervinner alla former av hinder. 

Manus av Josefin Hultmar & Medförfattare Robert Rosendrake
Regi av Åsa Larsson

 

pris 175:- inkl fika.

 

Barn under 3år går gratis i samband med vuxens biljett då barnet kan sitta i vuxens knä. Då det är begränsning i lokalen i antal personer som får vistas ber vi er kontakta info.teaterforeningensigurd@gmail.com för att boka plats i samband med er biljett. 

 

 

 

Vi håller oss uppdaterade gällande restriktioner och uppmanar alla som känner sig sjuka att stanna hemma.

Vi önskar er alla Välkomnar och hoppas ni får en trevlig Jul.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information