bookmark 2 shows style1 City date_range 16 December 2021 - 16 December 2021

Julkonsert med Helen Sjöholm och Anna Stadling

Efter snart 40 år av vänskap och musikaliska möten har vi samlat på oss de sånger som vi älskat och levt med genom alla jular.

Under många, många konserter - både som barn (i samma kör), som unga i den egna duon ”Meiram” och som vuxna var för sig.

Våra karriärer och liv har dragit åt olika håll men den speciella unisona klangen mellan oss har aldrig tystnat. Inte heller sångerna vi kommit tillbaka till år efter år. Sångerna som vi alla älskar och längtar efter jul efter jul. Vi ser så fram emot att få möta publiken i Visby Domkyrka den 16/12 tillsammans med de fantastiska musikerna Jesper Nordenström och Tobias Fröberg.

Det blir julmusik ni känner igen men också sånger som översatts och fått ny kostym som ”Julen kan hjälpa” - en singel vi med stolthet släpper under november 2021!

Helen Sjöholm & Anna Stadling

 

Plats: Visby Domkyrka 


Föreställning 1

Insläpp 15:30

Konsert 17:00


Föreställning 2

Insläpp från 18.30 

Konsert: 19.00 


Vid frågor kontakta Robin Waernquist på

robinwaernquist@gmail.com

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information