bookmark 2 shows style1 City date_range 17 November 2021 - 23 November 2021

Högklassig champagneprovning & god mat

Det finns väl inte något annat i vinets värld som för tankarna till fest på samma sätt som champagne? För er som är sugna på det lilla extra i livet så håller vi denna provning med hjälp av Anna och Anders, champagnespecialister som ofta arrangerar resor i små sällskap och träffar odlarna direkt på plats i vingårdarna i Champagne.

 

Självklart pratar vi om grunderna men här får vi även tid, utrymme och intresse för mer detaljer, fascinerande anekdoter och spännande berättelser från Champagne.

 

Provningen omfattar fyra olika sorters champagner som skiljer sig åt i druvsammansättning men som kommer från en och samma tillverkare, den småskalige odlarprofilen "Alain Grilliat et Fils" från grand cru byn Aÿ. Vi kommer att testa deras carte d'or réserve, blanc de blancs, blanc de noirs och till sist en rosé.


Efter provningen äter vi en god varmrätt tillsammans.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information