bookmark 1 show style1 City date_range 10 December 2021

Monica Z & Jag - Lena Nilsson

Välkomna till Dössbergets Värdshus på Julbord & julshow med Lena Nilsson

Klassisk Julbord i finaste miljön & musik i världsklassMonica Z & Jag

Ett varmt, intimt och personligt porträtt av Monica Zetterlund, hennes sånger och liv. Artisten Lena Nilsson skapar tillsammans med sin pianist Kristin Stenerhag och kontrabasist Staffan Wiklander en kväll med innerlig atmosfär fylld av glädje, humor, kärlek och minnen. Härligt sväng, stämningsfull eftertanke och glimten i ögat. En show som berör!

 

Sagt om showen:

”Vilken röst, fingertoppskänsla och värme. Musikalisk underhållning i världsklass!” -   

 

”Man imponeras av Lena Nilssons fina förmåga att tränga in i och gestalta sångerna och - vilken publikkontakt!” 

 

Lena Nilsson, är en sångerska med lång karriär och ni känner bl a igen henne ifrån sånggruppen Avec som var ständiga gästartister  i SVTs ”Allsång på Skansen” under 3 år och som sålt guld med sin julskiva "Jingle Wells" tillsammans med Robert Wells. Turnéer i hela landet, ett stort antal TV-program, spelningar på jazzklubb i London, visfestivaler, krogshower och skivinspelningar är andra sammanhang Lena medverkat i. Lenas framträdanden kännetecknas framför allt av hennes unika scennärvaro, publikkontakt och fantastiska röst. 

 

Kristin Stenerhag

Pianisten Kristin Stenerhag turnerade under 10 år med "Peter Carlsson & Blå grodorna". Sedan dess har hon setts i bl a "Skärgårdsturnén" med Tina Ahlin och har haft uruppförande av sitt körverk "The Ocean" på Världskulturmuséet i Göteborg. 
Dössbergets Värdshus står för bordsplacering. Eventuella önskemål om placering med sällskap lämnas i biljettkassan
Eventuella Allergier/avvikelser lämnas i biljettkassan

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information