bookmark 1 show style1 City date_range 13 October 2021

Romprovning & god mat

Rom är världens vanligaste sprittyp och härstammar från Västindien. Den finns i många olika smaker och har på senare år ökat explosionsartat i intresse. Nu får du en möjlighet att testa fyra olika sorters rom och samtidigt få höra om dess spännande historia. Till vår hjälp har vi romexperten Per Ädel. Genom flertalet besök hos proffsen – det vill säga lokalbefolkningen – på de olika platserna där man producerar rom har han lärt sig mycket som han delar med sig av till oss. Han berättar även om vilka olika romstilar det finns av denna ädla dryck.

 

Efter provningen äter vi en varmrätt tillsammans (ingår i biljettpriset). 

 

OBS! Köpta biljetter kan inte återköpas men de är inte personliga. Tips är att köpa Nortics avbeställningsförsäkring och då är deras försäkringsvillkor som gäller. Vi kan bara ta emot ett begränsat antal sällskap i restaurangen. Därför måste man boka fyra biljetter eller fler till våra provningar.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information