bookmark 2 shows style1 City date_range 13 November 2021 - 13 November 2021

Soul voices

Gislaveds Symfoniorkester
Samuel Ljungblahd solist
Anneli Axon kör
Ulf Wadenbrandt dirigent

Samuel Ljungblahd – Sveriges soul- och gospelkung. För den breda publiken fick han sitt genombrott när han sjöng på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop. Vart än Samuel Ljungblahd framträder, om det så är i tv:s ”Så ska det låta” eller i vår konsertsal, så blir det ett grymt sväng! Tillsammans med välbekante Ulf Wadenbrandt och musiker så välter vi Gislaved!

 

För abonnemang och handikapplatser kontakta orkesterns biljettelefon - 076-161 41 56. (Telefonen är obemannad, lämna meddelande till telefonsvararen)
Sponsorer har förtur till konserten kl. 16.00. Eventuella överblivna biljetter kommer att släppas vid senare tillfälle. Biljetter går att köpa på internet fram till 12.00 konsertdagen. Därefter säljs sista minuten-biljetter i mån av plats i konsertsalens foajé en timme före utsatt konserttid. Observera att biljetter med leverans via brev inte är möjligt vid beställning närmare än en vecka före konsertdatum, likaså gäller detta fakturabetalning/bankgiro. Kortbetalning och leverans via e-post är fortfarande möjligt.
Köpt biljett återlöses ej.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information