bookmark 1 show style1 City date_range 25 September 2021

LUDWIG

Gislaveds Symfoniorkester
Niklas Sivelöv piano
Joachim Gustafsson dirigent

Orkesterns bidrag till 250-års firandet av Ludwig van Beethovens födelse blir en riktig festkonsert: uverture, soloverk och avslutningsvis en symfoni – Ödessymfonin.

Vi är så glada att åter få samarbeta med dirigenten, inspiratören och musikern Joachim Gustafsson. Som solist har vi nöjet att presentera en av de stora svenska pianisterna: Niklas Sivelöv.

 

Vi värnar publikens säkerhet

Vi tycker att det känns fantastiskt roligt att åter få bjuda in till konsert i Konsertsalen Gislaved! Som vi har väntat på och längtat efter detta! Samtidigt är pandemin ännu inte över och vi tvingas acceptera att vi står inför en höst som inte riktigt kommer se ut som vanligt. Vi värnar vår publiks säkerhet. Det innebär att vi följer myndigheternas rekommendationer och att vi vidtagit åtgärder för att ni avslappnat och bekymmersfritt ska kunna ta del av höstens konsertupplevelser.

För att undvika trängsel har antalet platser begränsats och du kommer, i samband med att du bokar biljett, INTE kunna välja plats. Istället uppmanar vi dig som konsertbesökare att vara på plats i god tid före konsert. Senast 30 minuter före utsatt konserttid öppnas dörrarna in till Konsertsalen och våra konsertvärdar tilldelar dig och ditt sällskap en sittplats. Genom denna lösning undviker vi trängsel i stolsraderna. Sällskap placeras tillsammans, men avstånd hålls till övriga sällskap. Möjligheten att själv välja plats är ytterst begränsad, men givetvis tas hänsyn till dig som, på grund av fysiska begränsningar, har behov av särskild plats. Dina ytterkläder tar du med dig in i konsertlokalen. In- och utgång sker via tre entréer. Du går ut genom samma entré som du kom in genom.

Av praktiska skäl behöver orkestern ha en paus i mitten av konserten. Vi uppmanar dig att om möjligt, under denna tid, vara kvar på din anvisade plats och inte röra dig i lokalen.

 

För abonnemang och handikapplatser kontakta orkesterns biljettelefon - 076-161 41 56. (Telefonen är obemannad, lämna meddelande till telefonsvararen)
Biljetter går att köpa på internet fram till 12.00 konsertdagen. Därefter säljs sista minuten-biljetter i mån av plats i konsertsalens foajé en timme före utsatt konserttid. Observera att biljetter med leverans via brev inte är möjligt vid beställning närmare än en vecka före konsertdatum, likaså gäller detta fakturabetalning/bankgiro. Kortbetalning och leverans via e-post är fortfarande möjligt.
Köpt biljett återlöses ej.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information