bookmark 17 shows style1 City date_range 15 October 2022 - 10 December 2022

Ullared Krogshow 2022

Om Ullared Krogshow

Hösten 2022 är Ullared Krogshow äntligen tillbaka och bjuder på en unik show- och matupplevelse i Eventhallen i Ullared. Till tonerna av de mest medryckande hitlåtarna du kan tänka dig får du hänga med Radio Live som sänder direkt från Ullared hela kvällen. Skrattfest utlovas när sketcher, nyhetsrapportering och intervjuer avlöser varandra under kvällen.

Vår fantastiska ensemble, med bland annat Idol-finalisten Mollie Minott på scen, kommer roar dig med humor, musik och en lagom portion galenskap. Till showen njuter du av en välkomponerad trerättersmeny som är signerad Peder & Co (f.d. Harrys Ullared).    

Mannen bakom Ullared Krogshow är Jens Classon, son till buskislegendaren Krister Classon och driver i dag den kreativa smältdegeln Studio Classon. 

När, var, hur?
Ullared Krogshow har premiär lördag 15 oktober 2022 och spelas varje fredag och lördag fram till 10 december. Krogshowen spelas som vanligt i den rymliga Eventhallen i Ullared. Insläpp och förmingel börjar klockan 18.30 och showen drar igång 19.30.

Biljettpris: 795 kr

Meny

Klassik Skagen serverad på focaccia med dill och citron

**

Kycklingfilé med rostade grönsaker och salvia, serveras med potatisbakelse och rödvinssky

**

Hallonpanacotta med chokladchantilly, färska hallon och lakritsgranola 

Eventuella matallergier eller behov av specialkost kan anmälas till Peder & Co på hej@pederoco.se eller telefon 0346–300 10.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information