bookmark 1 show style1 City date_range 10 October 2021

Norrbotten Big Band möter Samuel Ljungblahd

En upplevelse utöver det vanliga - en oerhört svängig gospelkonsert. Svängigt, glatt och medryckande och publiken får också vara delaktig. Det finns något för alla i repertoaren!

 

Samuel Ljungblahd- Sveriges allra största gospelröst som efter sitt framträdande vid prins Carl-Philip och prinsessan Sofias bröllop 2015 fullkomligt överröst av förfrågningar och han ger idag konserter världen över.

I programmet presenteras Samuels egen musik som vi sett honom framföra i TV-program som Så ska det låta, Allsång på Skansen och Sommarkrysset. Under ledning av Norrbotten Big Bands konstnärlige ledare Joakim Milder, som delvis arrangerat musiken, kommer vi även få uppleva klassiska hits av artister som James Brown, Marvin Gaye och Stevie Wonder!

 

Man kan varken sitta still eller låta bli att sjunga med i den här karismatiska konserten av och med vår största gospelexport. En upplevelse som värmer hjärtat!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information